SENESTE NYT

Ronda industristøvsugere
17 Jan

RONDA industristøvsuger

RONDA® støvsugerne

RONDA® støvsugerne er udviklet specielt til byggebranchen og de høje krav, som en effektiv rengøring af byggepladsen stiller til vedvarende sugeevne og robusthed.

Brugeren i centrum

Det er kendetegnende, at RONDA® maskinerne er udviklet til at udføre klart definerede opgaver som f.eks. opsugning af store mængder fint støv og/eller sundhedsfarligt støv.

Det er en del af filosofien bag RONDA® maskinerne, at sugeopgaver skal løses optimalt. Med sugeopgaver menes her hele sugeprocessen fra håndtering af maskinen til vedvarende sugeevne, tømning og rengøring m.m. Al erfaring viser, at allround støvsugere typisk vil være “halvgode” til de fleste opgaver, hvilket sjældent er tilstrækkeligt for den professionelle bruger.

Fjern støvet, hvor det skabes

Den mest effektive måde til at sikre et godt og rent arbejdsmiljø er ved at fjerne støvet, samtidig med at det skabes. RONDA® maskinerne er eller kan udstyres med el-udtag med start/stop automatik til håndværktøj. Uanset om man skal fjerne støvet i forbindelse med en rillefræser eller en stor gulvslibemaskine, har RONDA® programmet kapaciteten.

Hos Gefion PROfiler har vi nu fået forhandlingen af netop RONDA industristøvsugere.

Gefionprofiler.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på gefionprofiler.dk. Læs mere