Gefions historie

 

I 1993 startede Jens og Sonja Hansen GEFION PROfiler A/S.

GEFION PROfiler satte fra starten nye standarder for produktion af aluminiums profiler til gulve i Danmark.

Opstarten var med standardprofilerne dess. 101, 102, 103, 104, 105 og 106, men sortimentet voksede hurtigt
– vokser stadig den dag i dag.

De første 8-9 år blev hullerne i profilerne boret på en semi manuel håndbygget boremaskine med 6 borehoveder og opsavning skete i en simpel kapsav. De første mange km af selvklæbende skinner blev fremstillet 100 % manuelt.

Siden da har vi udviklet semi og fuldautomatiske processer til produktion og færdiggørelse af alle de forskellige profiler, som giver os kapacitet til at producere en stor volumen af forskellige profiler.

 

Super kvalitet fra Danmark, hurtig levering og god service var Jens og Sonjas kæpheste og som blev videreført af Torben og Heidi efter de overtog GEFION PROfiler i år 2000 og som har kendetegnet firmaet lige siden.

I dag har vi mere end 1400 varenumre og 2000 m2 lager og kontor i Silkeborg samt 3 varebiler der servicerer gulvbranchen i hele Danmark.

 

 

Dansk produceret

Mere end 80 % af vores aluminiumsprofiler er produceret i Danmark hos Hydro Aluminium i Tønder og overfladebehandlet hos HAI i Horsens.

Kvalitetsprodukter

Vores profiler er godt design fremstillet i kraftig kvalitet og med en høj grad af finish.

Vi leverer profiler med beskyttelsesfolie for at sikre at produkterne står helt skarpe når de er blevet monteret hos slutbrugeren.

Vi emballerer vores profiler ekstra godt for at sikre at de kommer godt frem til vores kunder.

Dette giver tryghed for den professionelle håndværker.

Bæredygtighed

Gefion Profiler fokuserer på bæredygtighed hele vejen rundt i virksomheden.

Vi energioptimerer løbende vores produktion. Vi har bl.a. skiftet en stor del plast emballage ud med pap og vi genanvender så mange paprør og papkasser som muligt.

Vi køber de fleste aluminiumsprofiler ved Hydro Aluminium i Danmark og sikrer dermed kortest mulig transport og forsvarlig produktion. Vores konsulenter besøger vores kunder i varevogne der kan rumme en stor del af vores sortiment. Dermed leverer vi en stor del produkterne samtidig med vores salgsbesøg og dermed spares der en transport.

Hydro aluminium sætter meget højde krav til miljø og klima, menneskerettigheder, fællesskabsudvikling, arbejdsmiljø og sikkerhed alle steder i verden hvor de udvinder og forarbejder aluminium.

HAI overfladebehandler profilerne og er en af de mest energieffektive leverandører på markedet og har stor fokus på kvalitet og miljøstyring.

Både Hydro Aluminium og HAI er ISO 14001 certificerede.

Danmarks største udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af profiler til gulve i metal, som dækker næsten ethvert tænkeligt behov.